Motivationen var der

- men det nødvendige held manglede
Team Color Racing mødte op på Jyllands-Ringen til DM-Finalen stærkt motiveret til at generobre tredjepladsen i Formel Renault 2000 mesterskabet.

Efter at teamets ene kører, Jimmy Jacobsson, var blevet frataget sin første plads ved Grand Prix'et, så var alle sejl sat i Team Color Racing for hjælpe Jimmy med at skaffe point nok til at vinde tredje pladsen i mesterskabet, og han havde her fuldt opbakning og støtte af teamets anden kører Niels Dyhr.


Team Color Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Og det så da også lovende ud efter den første tidtagning, hvor Jimmy og Niels kørte sig ind på henholdsvis 3. og 6. pladsen i feltet, og hvor Jacob T. Ludvigsen, som var Jimmy's nærmeste konkurrent til tredjelpadsen, kom ind på 5. pladsen.
Og endnu lysere så det ud efter anden tidtagning, Jimmy nummer 4, Niels nummer 7 og Jacob nummer 6.

Så teamet var forsigtigt optimistiske forud for de to løb, hvoraf det første blev kørt så sent lørdag eftermiddag, at der næsten skulle have været lys på racerne!

For de to Team Color Racing kørere, udviklede dette løb sig yderst forskelligt, Niels Dyhr udgik på anden omgang med gearkasse problemer, andet gear var 'forsvundet'.
Jimmy Jacobsson holdt derimod liv i mesterskab spændingen om tredje pladsen, ved at holde sig foran Jacob T. Ludvigsen i hele løbet, de to sluttede på henholdsvis 3. og 4. pladsen.


Jimmy Jacobsson kørte sig ind på 3. pladsen i lørdagens løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så spændingen var om muligt endnu mere intens til det andet løb som blev kørt om søndagen.
Og igen lykkedes det for Jimmy at kommer foran Jacob, og lige bag dem kom Niels.
Og sådan lå de og kæmpede om 3. til 5. pladsen de første 10 af de 12 omgange, hvor Niels lagde så meget pres på Jacob, at han måtte køre mere defensivt end aggresivt, hvilket forhindrede ham i at lægge pres på Jimmy.
Men på 10 omgang så låste Niels' baghjul i det skarpe venstresving ude på det nye bane stykke, og han spandt og udgik.
Herefter lykkedes det for Jacob at indhente og overhale Jimmy, og de to krydsede mållinen som nummer 3 og 4, hvilket betødt at de kom til at stå lige i pointstillingen om tredjepladsen i mesterskabet.
Men da Jacob havde flere sejre i denne sæson end Jimmy, så blev det ham der sluttede på 3. pladsen i mesterskabet, unægteligt lidt skuffende for Jimmy og for de øvrige teammedlemmer.


Niels Dyhr kørte et meget flot løb søndag, indtil han måtte udgå på næstsidste omgang.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også Niels var lidt skuffet efter løbet, hvor han ellers på fornemmeste vis havde kunnet presse Jacob over en distance på 10 omgange, og hvis ikke han havde fået den blokering, så havde han måske endda kunne fravriste Jacob 4. pladsen i løbet.
Niels viste her meget gode takter, som lover gort for næste sæson.


Hr. Nielsen