Team Color Racing klar igen

- oven på skuffelsen ved Grand Prix Danmark
Efter at begge vore kørere havde ydet en stor indsat ved Grand Prix Danmark, og hvor Jimmy Jacobsson på fornemmeste vis kørte en sejr hjem, var det et hårdt slag at miste den igen på grund af en protest.

Men reglerne skal følges, og det gælder naturligvis også for vore kørere, vi har nu lagt denne kedelige hændelse bag os, og ser nu frem til at skulle deltage i DM-Finalen på Jyllands-Ringen den kommende weekend.

Det har ikke været muligt for os at teste siden Grand Prix'et, tilgengæld har racerne været adskildt og er blevet gennemgået fra for til agter, og er de således maksimalt forberedt til weekendens indsats.
Ligeledes har vores kørere, Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr, trænet og styrket deres kondition, så også de er velforberedte til DM-Finalen, hvor både team og kørere glæder sig til weekenden, og er meget opsatte på at køre et godt resultat hjem.


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om vi i Team Color Racing altid behandler vores kørere og deres racere helt ens, så vil vi nok denne weekend gøre en ekstra indsats for at hjælpe Jimmy Jacobsson, der i øjeblikket ligger på fjerde pladsen i mesterskabet, kun 4 point efter køreren på tredje pladsen - Jacob T. Ludvigsen.
Den tredje plads skulle gerne være Jimmy's når weekenden er ovre.


Jimmy Jacobsson.
(Foto: Motorsporten.dk)

I følge vejrudsigterne så kunne det tyde på at der kan komme lidt regn om lørdagen, hvilket helt klart vil være en hjælp for vores kørere, da de altid er stærkt kørende når betingelserne ikke er optimale. Men alfa og omega i tidtagningerne bliver at 'få luft', da vi skal køre vores tidtagninger sammen med Formel 1800 klassen, så der bliver trængsel på banen.

Ligesom ved Grand Prix'et vil vi denne weekend være værter for en stor del af vores sponsorere, og dem glæder vi os til at byde velkommen på banen, og både Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr er meget opdatte på at gøre en god figur foran dem.


Hr. Nielsen