FR2000 test på Jyllands-Ringen

Team FormulaSport testede tirsdag på Jyllands-Ringen som forberedelse til den kommende weekends DM-Finale på banen.

Udover den almindelige setup test til Jyllands-Ringen, så testede Team FormulaSports to kørere, Tom Pedersen og Kasper Andersen, også videre i forhold til deres tur på Oschersleben i sidste weekend.
Og her gjorde man en interessant iagttagelse:
Teamet sendte Tom ud på banen og lod ham køre otte omgange på den type dæk som vi benytter herhjemme i Formel Renault 2000 klassen, og derefter yderligere otte omgange på den type dæk som benyttes i det tyske mesterskab. Her konstaterede Tom at der var meget stor forskel på hvordan raceren opførte sig på banen, med stor fordel til de danske dæk.
Dette kan vise sig at være værdifuld viden for både teamet og kørerne, når de igen drager til Oschersleben den 11. og 12. oktober, hvor der køres en afdeling af Masters Cup (afløseren for Euro Cuppen).
Med den nye viden skulle det nu være nemmere for både teamet at sætte bilen op til dækkene, samt for kørerne at fintrimme dette setup bagefter.

Tilbage til dagens test på Jyllands-Ringen, hvor Team FormulaSport havde selskab af HP Racing, Team Århus Racing samt KILA Racing.
For HP Racing var det naturligvis Dennis Holbæk der testede, og for Team Århus Racing testede Jesper Wulff, straks mere spændende var det med Kila Racing, der testede med en helt ny kører, det var go kart køreren Henrik Højman.

Dagens hurtigste tider blev:
Plac.KørerTeamTid
1Kasper AndersenTeam FormulaSport1:07,65
2Tom PedersenTeam FormulaSport1:08,26
3Jesper WulffTeam Århus Racing1:08,81
4Dennis HolbækHP Racing1:10,70

Tiderne leveret af Team FormulaSport

Der blev ikke taget nogle tider på Henrik Højman, der bruget dages 40 - 50 omgange på at vænne sig til Formel Renault raceren , og det forlyder at han måske stiller på i DM-Finalen den kommende weekend.


Hr. Nielsen