FormulaSport på Oschersleben

De to Team FormulaSport kørere, Tom Pedersen og Kasper Andersen er denne weekend på Motopark Oschersleben, hvor de deltager i en afdeling i det tyske mesterskab for Formel Renault 2000 racere.

I følge teamchef Henrik Jacobsen, så står de to kørere virkelig til 'øretæver' på Oschersleben, hvor de øvrige deltagere, som han udtaler det, "kører den ondefløjtende stærkt", og vi mangler cirka 1,5 sekund op til de hurtigste.

Dagens første tidtagning blev noget forvirrende, på grund af en periode med gult flag, hvor under flere af kørerne satte deres hurtigste tider, og ikke alle fik dem frataget igen som det ellers er praksis.
Dette bevirkerde at Kasper Andersen sluttede på 13. pladsen og Tom Pedersen, den nybagte Danmarks Mester, på 15. pladsen.
Yderligere en dansker deltager i løbet, det er Robert Schlünssen, som sluttede på 19. pladsen.
Franck Kechle, der tidligere har kørt i Danmark, men som nu er blevet erklæret 'for ung' til Formel Renault satte pole tiden.

I den anden tidtagning forbedrede begge de to Team FormulaSport kørere deres tider, men alligevel blev deres startplaceringer noget ringere.
Kasper Andersen skal starte på 26. pladsen og Tom Pedersen på 27. pladsen i det 34 biler store felt.
Kechle skal starte på 3. pladsen og Schlünssen på 4. pladsen.

Der køres et løb lørdag og et løb søndag.


Hr. Nielsen