Team Aarhus Castrol Racing vil ud i Europa

Allerede nu kan Team Aarhus Castrol Racing kan se tilbage på en succesrig sæson 2003, hvor især Jesper Wulff Laursen viste prøver på sit store talent ved blandt andet at genvinde Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.

"Vi er allerede i gang med at planlægge sæson 2004 og sonderer bl.a. mulighederne for at deltage i det tyske Formel Renault 2000 mesterskab" fortæller teamejer Niels Brøchner til www.tar.dk . "Jesper (Wulff Laursen, red) er så stort et talent, at han skal have mulighederne for at blive prøvet af på banerne i europa. Derfor undersøger vi allerede nu mulighederne for at deltage i det tyske Formel Renault mesterskab".

Niels Brøchner fortsatte "Vi er for tiden også i dialog med nye sponsorer og samarbejdspartnere til teamet og heldigvis har interessen for vores team været stigende i takt med de gode resultater på banen. Vi afholder i den forbindelse et arrangement for potentielle sponsorer på Jyllands Ringen søndag den 28. september i forbindelse med "DM Finalen". Budgettet for 2004 kræver, at vi tiltrækker nye sponsorer" sluttede teamejeren.

Team Aarhus Castrol Racing har senest indledt et samarbejde med den internationale sportstøjproducent Puma, som bl.a. har erfaringen med racersportsbeklædning via deres samarbejde med flere Formel 1 teams og et enkelt dansk DTC team. Rammerne for at TAR kan komme ud i Europa er tilstede.

Team Aarhus Castrol Racing