Formel Renault V6 også i 2004 og -05

Formel Renault V6 serien som har kørt rundt om i Europa i år, forsætter også i de næste 2 år. Dermed får Formel 3000 konkurrence.

Formel Renault V6 serien forsætter yderligere 2 år. Det har Renault Sport Technologies bekræftet. Bekræftelsen kom i forbindelse med Super Racing Weekenden på Anderstorp i Sverige i weekenden. Om serien forsætter sammen med LG Super Racing Weekend forhandles der om i øjeblikket med Eurosport som i samarbejde med LG er medarrangør.

Jean Paul Mari, Renault Sport:
"Renault overvejer alvorligt deltagelse i den kommende Formel 2 serie, det skal i givet fald ske med en ny motor som producerer 600 hk og som opfylder FIA specifikationerne. Denne afgørelse er som sagt ikke taget endnu, men uanset udfaldet, kan jeg bekræfte at Eurocuppen i FR V6 forsætter som planlagt i 2004 og 2005. Jeg vil også gerne nævne her at FR V6 til næste kommer til at indeholde en del tekniske forbedringer som skal medvirke til at holde omkostningerne nede, det er en af de vigtige forudsætninger i det her. Mesterskabet vil ganske givet blive en del af Super Racing Weekend næste år også, vi forhandler med Eurosport i øjeblikket."

Dons