Ny sponsor til TAR

Puma Denmark A/S bliver hovedsponsor i Team Aarhus Castol Racing
Puma Denmark A/S og Team Aarhus Castol Racing har indgået en 2-årig samarbejdsaftale gældende fra den 1. januar 2004. Puma Denmark A/S bliver hovedsponsor for det ambitiøse racerteam i Formel Renault 2000 klassen.

"Vi har valgt at indgå aftalen med Team Aarhus Castrol Racing, idet Puma Denmark hele tiden søger nye og alternative måder at markedsføre vores produkter på. Puma er i forvejen sponsorer hos en række internationale Formel 1 teams samt et enkelt DTC team i Danmark. Team Aarhus Castrol Racing har de senere år vist, at de arbejder seriøst og professionelt med de ting de har med at gøre, og vi glæder os til samarbejdet" siger Marketingschef Ole Lindgaard fra Puma Denmark A/S.

Teamchef for Team Aarhus Castrol Racing, Allan Brøchner, glæder sig også til samarbejdet: "Det er et kæmpestort skulderklap til teamet, at et internationalt firma, som Puma har valgt at koble sig på vores team. Motorsporten i Danmark har de senere år fået en stigende eksponering i både fjernsyn og via tilskuerinteressen til løbene, og det er glædeligt, at det nu også er begyndt at smitte af på sponsorinteressen. Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores sponsorkoncepter, så de tilpasses virksomhedernes behov, og det har i Pumas tilfælde båret frugt. Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet med Puma".

Team Aarhus Castrol Racing ligger med helt fremme i det Skandinaviske Formel Renault mesterskab, idet det unge talent Jesper Wulff Laursen pt. ligger på en solid 2. plads. Teamet råder også over den tidligere Danmarksmester Tommy Roland Jespersen, som også er blandt de førende i mesterskabet. Det er teamets ambition at udvikle og modne de unge kørere til en karriere i bl.a. Formel 3000 og Formel 1. Teamet er på banen ved Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen i den kommende week-end.

Team Aarhus Castrol Racing