Jesper Wulff: "En god slutspurt er ikke udelukket"

Køreren fra Team Århus Racing er den eneste, der kan true Tom Pedersen
Grand Prix Danmark kan blive løbet, hvor Tom Pedersen, Christiansfeld, sikrer sig den sammenlagte sejr i Scandinavian Formel Renault Cup.

88 points mangler endnu at blive uddelt i sæsonens sidste fire afdelinger, men da køreren fra Team FormulaSport har et forspring på 42 points til næste mand, Jesper Wulff Laursen, Århus, kan afgørelsen falde allerede i weekenden på FDM Jyllands-Ringen. Men ikke, hvis det står til hans århusianske rival.

"En god slutspurt er ikke udelukket. Han skal bare være uheldig i et eller to løb, så er der kamp om det igen, og det er ikke usandsynligt," siger Jesper Wulff Laursen, der på papiret ikke har de store chancer for at vinde mesterskabet.

"Chancerne er ikke særligt store, men den lille chance, der er, skal også tages. Jeg vil prøve at køre fra ham, og det er jo den første målsætning for, at det overhovedet bliver til noget i mesterskabet, og hvis jeg kan gøre det, så vil jeg vinde løbet," siger køreren fra Team Århus Racing, som for tre uger siden sejrede på Ring Djursland.

"Efter det sidste løb blev han vist lidt overrasket. Han har været rimelig overlegen hele året, og så fik han lidt smæk på Ring Djursland, og der fik han vist øjnene op for, at det ikke er overstået endnu."


(Foto: Birger Vilén)

Jesper Wulff Laursen har siden sæsonstarten haft forfølgerens rolle, da han løb ind i bl.a. gearkasseproblemer. Alligevel skulle man helt hen til sæsonens tolvte Formel Renault-løb, før århusianeren kunne bestige det øverste trin på podiet.

"Det skyldes måske, at Tom fik lidt for megen selvtillid, så han fløj på en bølge, og vi skulle have ham ud af det, og det håber, jeg har fået nu," siger Jesper Wulff Laursen, der har fået forøget selvtillid efter sejren. "Det giver lige det sidste, når det kommer. Det var det samme, der skete, da jeg vandt Grand Prixet sidste år. Da fik jeg også lige det sidste ekstra pift."

Læs også:
Stillingen i Scandinavian Formel Renault Cup

Morten Alstrup