Tom Pedersen stadig i front

- i Formel Renault mesterskabet
Team FormulaSport var godt tilfredse efter løbet på Ring Djursland, med en første plads og en anden plads til Tom Pedersen.

Det havde jo været bedst hvis Tom Pedersen havde vundet begge afdelinger, men Jesper Wulff Lauersen kørte et godt og fejlfrit løb om søndagen. I den samlet stilling har Tom mistet et enkelt point til Jesper.

Tom Pedersen:

Tom Pedersen foran Kasper Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)
Jeg var selvfølgelig glad for min sejr om lørdagen, men mistede min pole til Jesper, under et sent pit stop, til løbet om søndagen. Aftalen til andet løb var helt klar fra teamchefens side. En usikker første plads skulle ikke byttes med en sikker anden plads i søndagens løb. Så da jeg ikke fik en bedre start end Jesper valgte jeg bevidst at køre lidt defensivt, af hensyn til det samlet mesterskab. Hvis jeg kan gøre det godt til Grand Prixet på Jyllands-Ringen sidst på måneden kan jeg teoretisk vinde mesterskabet.

Kasper Andersen:
Det var første gang jeg kørte på banen, derfor var jeg tilfreds med en start placering til begge løb som nummer seks. Jeg var ellers fjerde hurtigst til der manglede få minutter af anden tidskørsel. I første løb beholdte jeg min placering i mål som nummer seks. Men nu var jeg mere dus med banen til det andet løb. Min forventning var helt klart en fjerde plads. Men allerede i første sving var det slut, da svenskeren Christoffer Häggstam sendte mig ud i et spind, hvorefter han rullede baglæns ind i mig, og kørte hele fronten af bilen, samt knækkede min sporstang. Surt Show. Havde han dog bare bremset efter sin egen pioet, var der intet sket, med min bil. Men jeg er klar til Grand Prixet, med en bane jeg kender væsentligt bedre end Ring Djursland, trods den nye udvidelse.

Teamet er igen på banen den 26 august på Jyllands Ringen, for at teste på det nye bane lay out.

Team FormulaSport