Varm weekend for Team Color Racing

Den forgangne weekend gæstede Formel Renault 2000 serien Ring Djursland, og her stillede Team Color Racing op med deres to kørere Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr.

Lørdagens første tidtagning, som også var kørenes første tur på banen, viste at det kunne gå hen og blive en svær weekend på grund af det meget varme vejr, som i høj grad påvirkede racernes køreegenskaber samt dækkenes greb i banen.
Her placerede Jimmy Jacobsson sig på syvende pladsen og Niels Dyhr på niende pladsen.

Til den anden tidtagning var temperaturen steget yderligere, og trods stor indsat fra både kørere og teamets side, så lykkedes det ikke at forbedre start positionerne til det andet løb.
Her sluttede Jimmy på ottende pladsen og Niels igen på niende pladsen.

"I den første tidtagning kørte jeg så mange omgange som muligt, bare for at lære banen at kende, og så kunne jeg øge tempoet i den anden tidtagning, men trods denne øgning af farten blev det kun til startplaceringer som nummer syv og otte" - udtaler Jimmy Jacobsson og fortsætter - "det er meget skuffende for mig."


Jimmy Jacobsson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamejer Søren Dyhr udtaler i forbindelse med tidtagningerne:
"Det er selvfølgelig ikke godt nok, specielt ikke ud fra den indsat som alle i teamet samt kørerne yder, men tilsyneladende er vi i øjeblikket nede i en bakkedal."

I søndagens første løb fortsatte 'modgangen' for teamet allerede inden selve løbet gik i gang. På opvarmningsrunden havde Jimmy holdt for stor afstand op til den forankørende racer, og blev idømt en "stop'n'go" straf, som effektivt frarøvede ham en chance for en top placering i løbet.
Og da de atten omgange var kørt, lå Jimmy på ottende pladsen og Niels på niende pladsen, begge kørere var på omgangshøjde med den vindende kører Tom Pedersen.


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lidt bedre gik det i det andet løb, som også strakte sig over 18 omgange, løbet blev præget at et uheld i starten, hvor tre racere kolliderede, heldigvis var der ingen personskade, og ingen Team Color Racing kørere var impliceret i uheldet, som gav anledning til en omstart.
I det genstartede løb placerede de to kørere, Jimmy og Niels, sig som henholdsvis nummer seks og syv.

"For at få teamet og kørerne helt op i topform til det næste løb, som køres på Jyllands-Ringen sidst på måneden, så har vi allerede nu planlagt to testdage på banen, hvor det i øvrigt bliver første gang der skal køres på det nye baneanlæg" - udtaler Søren Dyhr - "vi har tidligere scoret flotte resultater på Jyllands-Ringen og det vil vi gerne gøre igen."

Men på trods af den skuffende weekend, så scorede Jimmy point nok til at beholde sin tredje plads i mesterskabet, hvor Niels i øjeblikket er på trettende pladsen.


Hr. Nielsen