Fuld gas!!!

Team Den Blå Avis, satte igen i går tempoet på Jyllands Ringen, da teamet testede sammen med de andre Formel Renault kørere. Teamet kunne med sine to unge kører Philip Andersen, Århus og Tom Keller, Luxembourg tage dagens hurtigste tider.

Unge Philip Andersen, satte dagens hurtigste tid og kunne således ligge mere 5 tienddelse til teamkammerat Tom Keller, men hele 2 sec til de øvrige konkurenter.

Foto: Motorsporten.DK
Philip Andersen.
(Foto: Motorsporten.DK)

Men under dagens sidste sesion, blev det for Philip til en kraftig afkørsel på den korte langside "publikumssiden" "Jeg ville prøve et gear højere idet bilen gik i omdrejningsbegrænseren men i det våde føre slap bagenden og jeg spandt baglæns ind i rækværket med ca. 130-150 kmt" fortæller Philip Andersen.

Heldigvis var Philip uskadt efter dagens test, det kunne konstateres på Silkeborg hospital efter en grundig undersøgelse "næste gang så er den der kunne Philip berette til lægen" Bilen har fået ødelagt venstre baghjørne og bagvinge, så den når at blive klar til Jyllands Ringen om 14 dage.

Så om at Philips afkørsel ikke var nok - så lettede teamteltet med et brag om formiddaggen så teltet må have et par sting!

Teamet brugte denne test til at prøve forskellige konfigrationer på bilen og vi er meget tilfredse med dagens tider.

Vi glæder os til næste løb på Jyllands Ringen og håber vi kan holde tempoet oppe.

Henrik Nymark
Teamchef

Læs også:
Uheldig dag for Team DenBlåAvis