Team Color Racing på Ring Djursland

I den kommende weekend stiller Team Color Racing op på Ring Djursland til 'August-løbet', med deres to Formel Renault 2000 kørere, Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr, når efterårs sæsonen går i gang.

Siden teamet kørte det sidste løb på den svenske bane Ring Knutstorp, så oplyser teamchef John Madsen at racerene er blevet forbedret på flere punkter, samt at kørerne har været igennem et stort fitnes program, således at alt er velforberedt til weekendens udfordringer.
Og specielt for Jimmy Jacobsson bliver der tale om en stor udfordring, idet det er første gang han skal køre på den meget krævende Ring Djursland, så her kan hans teammate Niels Dyhr's tidligere erfaringer på banen sikkert være ham til stor gavn.
Udfordringen bliver ikke mindre af at kørerne kastes direkte ud i den første tidtagning, uden at der har været en fri træning først!

John Madsen påpeger dog i den forbindelse at Jimmy er god og hurtig til at lære nye baner at kende, hvilket han sidst beviste med flotte placeringer ved det første løb på Padborg Park.


Hr. Nielsen