Jacobsson var hurtigst

- hos Team Color Racing
To gange var Team Color Racing køreren Jimmy Jacobsson på podiet, ved weekendens løb på Padborg Park, for Formel Renault 2000 racere.

Padborg Open var det først løb på den nye Padborg Park bane, og her havde arrangørene en meget presset tidsplan, hvilket bevirkede at Formel Renault 2000 klassen skulle på banen samtidig med Formel 1800 racerne under tidtagningen.

Dette kombineret med meget skiftende vejrforhold, og en tilsvarende fugtig bane, gjorde at det var meget svært at få en hurtig og fri omgang på banen.
Men alligevel lykkedes det for svenske Jimmy Jacobsson at sætte den hurtigste tid i den første tidtagning, og han skulle således starte på poleposition til det allerførste Formel Renault løb på Padborg Park.
Det var straks lidt sværere for Niels Dyhr at få frit løb, og han sluttede første tidtagning på 10. pladsen.

Til den anden tidtagning var vejret skiftet og banen var tørret en del op, hvilket bevirkede at tiderne faldt markant for de første kørere på banen, men efter få omgange kom regnen tilbage og den satte en stopper for yderligere forbedringer af tiderne, så her placerede de to Team Color Racing kørere sig på henholdsvis 7. og 10. pladsen, med Jimmy foran Niels.

1. heat:
Jimmy starter fra poleposition, men havde problemer med at få raceren i andet gear da starten gik, og måtte lade tyske Helmuth Sander slippe forbi. Skønt han heatet igennem kæmpede hårdt for at komme forbi Sander igen, så lykkes det ikke, og han kørte over målstregen på anden pladsen kun 0,846 sekunder efter tyskeren.
Niels Dyhr udgik desværre allerede på første omgang efter at være kørt af banen.


Jimmy Jacobsson her foran Tom Keller fra Luxemburg.
(Foto: Motorsporten.dk)

2. heat:
Med begge kørere startende midt i feltet, så er der lagt op til hårdt arbejde for teamets to kørere i dette heat.
Der bliver da heller ikke sparet på energien fra de to kørers side, og efter flere flotte overhalinger slutter Jimmy Jacobsson på 3. pladsen i løbet.
For Niels Dyhr gik det også godt, indtil et spin for enden af 'Big-Mag kurven' kostede ham flere placeringer, og han sluttede dagen på 10. pladsen.

I begge heat satte Jimmy hurtigste omgangstid, og han er således nu indehaver af banerekorden på Padborg Park for Formel Renault 2000 racere.


Hr. Nielsen