Vi går efter en topplacering til Team Aarhus Castrol Racing

udtaler teamchef Allan Brøchner dagen før weekendens Formel Renault løb på Padborg Park.

"Jeg er klar over, at alle kørere og teamchefer siger det samme før hvert løb, men jeg mener dennegang, at vi har noget at have udtalelsen i." Jesper Wulff Laursen har kørt uhyggeligt stabilt i de første løb her i foråret og har fået point hver gang. Ydermere var Jesper hurtigst på Padborg Park under onsdagens test og derfor mener jeg, at det er i denne week-end, at Jesper stiger helt til tops på sejrspodiet" fortalte teamchefen.

Også Tommy Jespersen er kommet i gang igen og årsagen til, at han ikke kørte lige så hurtigt i onsdags var, at vi eksperimenterede med set-uppet på begge racerne. Vi ramte den rigtige opsætning på Jespers Castrol racer, men var knapt så heldige med Tommys Routers racer. Men nu ved vi, hvordan Tommys racer skal sættes op og forventer, at hans omgangstider bliver de 10-dele sekunder hurtigere der er nødvendigt til en topplacering på Padborg Park" sluttede teamchefen.


Tommy Jespersen
(Foto: Motorsporten.dk)

Team Aarhus Castrol Racings hjemmeside www.tar.dk bringer hele week-enden live-opdateringer af Formel Renault 2000 tidtagninger og DM løb, ligesom der konstant bringes nyheder og kommentarer.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk