Keller kommer

- som afløser for Tommy Schröter
Formel Renault 2000 feltet vil denne weekend, i forbindelse med Padborg Open, se nogle ændringer i kørerbesætningen i forhold til årets tidligere løb.

Mest markant er det nok, at Tommy Schröter har benyttet sig af en klausul i sin kontrakt med Racing Denmark til at bryde denne.
Schröter ligger ellers på en delt fjerde plads i mesterskabet sammen med Jimmy Jacobsen, men stopper altså nu i klassen for denne omgang.

Schröter bliver denne weekend afløst af Tom Keller fra Luxemburg, der tidligere har kørt for Racing Denmark, både i det hjemlige mesterskab samt i euro-serien.
For Keller bliver det hans første tur i en racerbil, siden han i november sidste år i november var på Monza banen for at teste Formel Renault V6 for Racing Denmark sammen med Philip Andersen.

"Vi forventer ikke at Tom Keller kommer op og vinder løbet denne weekend" - udtaler teamchef Henrik Nymark - "men vi har en klar fornemmelse af at han kan hjælpe os med at finpudse racernes setup, og samtidig vil han kunne fungere som en værdifuld 'hjælperytter' for Jacob T. Ludvigsen."

Foreløbig er der kun lavet aftale med Tom Keller om dette ene løb, men Henrik Nymark udelukker ikke, at der kan blive tale om flere løb i år for Tom Keller i den danske Formel Renault serie.

Tom Keller's tidligere teamkollega, både i den danske og euro-serien, Philip Andersen udtaler i denne forbindelse:
"Det glæder mig meget at Tom får denne chance, han er en kanon kører og det er meget trist at han ikke har en kontrakt for denne sæson. Det bliver også dejligt at møde ham igen, da vi altid har været meget gode venner og teamkollegaer, så det giver mig endnu en god grund til at se frem til denne weekend, hvor vi skal køre det første løb på Padborg Park."

En anden ændring i Formel Renault feltet er, at tyskeren Franck Kechle, der kører for Motopark Academy, ikke kommer til start.
Der var i går møde i DASU's appeludvalg, og her valgte man at inddrage den dispentation som han tidligere har kørt på, da han pt ikke opfylder alderskravet for at deltage i klassen.
Så dermed er løbsvinderen fra den ene af de to sidste afdelinger på Jyllands-Ringen ude af serien, han var ellers placeret 6. pladsen i årets mesterskab.
Det forlyder at endnu en af de tyske kørere trækker sig fra weekendens løb, udelukkende på grund af 'sagen' med Franck Kechle, og det sætter unægteligt et stort spørgsmålstegn ved om de tyske kørere vil stille op til de resterende løb i denne sæson, eller om klassen nu har mistet sit 'internationale snit'.


Hr. Nielsen