TCR klar til den nye udfordring

- på Padborg Park den kommende weekend
Team Color Racing har forberedt sig grundigt til weekendens Åbningsløb på Padborg Park, og begge teamets kørere, Jimmy Jacobsen og Niels Dyhr, er meget opsatte på at gøre en god figur på den ny bane.

I forbindelse med det sidste løb på Jyllands-Ringen, så havde teamet lidt problemer med at få fart nok på specielt Niels Dyhr's racer, men de problemer skulle nu være løst.
Ligeledes deltog teamet onsdag i den Formel Renault test som blev afholdt på Padborg Park, og her fik kørerne en forsmag på den udfordrende bane.

Teamejer Søren Dyhr udtaler i den forbindelse:
"Det var vigtigt for kørerne at deltage i denne test, så de har noget kendskab til banen inden weekendens løb, samtidig indsamlede teamet værdifulde data om banen samt fik udarbejdet et godt basis setup til Padborg Park. Teamet er nu klar til weekenden, og jeg ser frem til et godt race, med gode resultater til teamets to kørere."

Det meste af onsdagens test blev afviklet på en regnvåd bane, noget som teamchef John Madsen vurdere som meget vigtigt: "At dagens test blev kørt under de vanskelige forhold, kan godt gå hen og blive en stor fordel, da vejrudsigterne for weekenden ikke ser for lovende ud. Og her kan vi måske have en fordel, frem for de kørere og teams som ikke har testet på banen endnu."

Også kørene kom med en kommentar til den nye bane.
Jimmy Jacobsen: "Det er sjovt med en ny bane, det giver helt anderledes udfordringer."


Jimmy Jacobsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Niels Dyhr: "Banen er spændende og så ligner den ikke nogle andre baner, mest af alt fordi næsten alle svingene er 'firkantede'. Helt sikker er at det første sving bliver meget spændende, og netop i forbindelse med starten af løbet, hvor vi ikke kommer med den sædvanlige hastighed, og derfor kan benytte de samme bremsepunkter."


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men hvorom alt er, så er Team Color Racing klar til udfordringen på Padborg Park denne weekend.


Hr. Nielsen