I regn og sol

- bliver Padborg Park testet
En stor del af Formel Renault 2000 feltet, var i dag på Padborg Park for at teste, og her var det meget varierende forhold der mødte dem.

Det regnede fra morgenstunden af, og først op ad formiddagen holdt regnen op, umiddelbart før middag begyndte der at danne sig et tørt spor på banen, og over middag tørrede banen så meget op at det kunne betale sig at køre på slicks.


Det meste af dagens test foregik på en meget våd og glat Padborg Park, her ses de to Team Color Racing kørere, Jimmy Jacobsen foran Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men i og med hastighederne steg, så steg også lydniveauet på Formel Renault racerne, så da klokken passerede 13:00, så måtte løbslederen flage racerne ind i pitten.
Unægteligt en trist afslutning på denne test, som Formel Renault klassen har arbejdet så hårdt på at få op at stå, da det er meget svært for dem at få dæmpet racerne tilstrækkeligt.

Med ved testen var:
Team Color Racing med Jimmy Jacobsen og Niels Dyhr.
Jimmy Jacobsen: "Det er sjovt med en ny bane, det giver helt anderledes udfordringer."
Niels Dyhr: "Banen er spændende og så ligner den ikke nogle andre baner, mest af alt fordi næsten alle svingene er 'firkantede'. Helt sikker er at det første sving bliver meget spændende, og netop i forbindelse med starten af løbet, hvor vi ikke kommer med den sædvanlige hastighed, og derfor kan benytte de samme bremsepunkter." Team FormulaSport med Kasper Andersen og Tom Pedersen
Kasper Andersen: "Det er en meget teknisk bane, men den bliver nok svær at overhale på."
Tom Pedersen: "Jeg har meget svært ved at finde rytmen på banen, og så er der for mange langsomme sving, dem har vi ellers nok af i forvejen. Men alt i alt er banen OK."
Team Århus Racing med Tommy Pedersen og Jesper Wullf Laursen
Tommy Pedersen: "Generelt er banen god, men jeg finder den lige snæver nok i udgangen af Big Mag svinget. Og sandfangene er jeg ikke så imponeret af, efter at have afprøvet det for enden af langsiden. Så mon ikke der vil blive foretaget nogle tilretninger efter de første par løb."
Jesper Wullf Petersen: "Det er en god bane, og det skal nok blive spændende her i weekenden."
Ligeledes var HP-Racing på Padborg Park, men de var ikke ude at teste med deres Formel Renault, som det ellers var planlagt. I stede valgte Dennis Holbæk Petersen at teste med en af teamets Formel 1800 racere.

Onsdagens tider:
Plac.KørerTeamTid
1Jesper Wullf PetersenTAR1:02,52
2Tom PedersenTFS1:02,70
3Jimmy JacobsenTCR1:02,88
4Kasper AndersenTFS1:03,40
5Tommy JespersenTAR1:03,46
6Niels DyhrTCR1:04,20

Tider leveret af: Team FormulaSport

Ud over Formel Renault 2000 kørerne, så testede også Formel 1800, DTC samt Yokohama Cup kørere i dag på Padborg Park.
I morgen (torsdag) tester DTC på banen, som optakt til weekendens Åbningsløb.


Hr. Nielsen