Stort felt på Padborg Park

Formel Renault klassen møder talstærkt op
Den kommende weekend køres åbningsløbet på Danmarks nye racerbane - Padborg Park - og her kommer Formel Renault 2000 med et stort antal deltagere.

Udover alle de danske kørere, så kommer der lige som ved de foregående løb i år også udenlandske kørere, Motopark Academy stiller med tre tyske kørere og her udover kommer der også en ny svensk kører, nemlig Micke Ohlsson.

Feltet ser i øjeblikket ud til at blive på mindst 16 racere, fordelt på følgende måde:
Team Color Racing - 2 kørere
Racing Denmark - 3 kørere
Team Århus Racing - 2 kørere
Team FormulaSport - 2 kørere
Grand Prix Tours Racing - 2 kørere
HP Racing - 1 kører
Motopark Academy - 3 kørere
Ohlsson / Sverige - 1 kører


Formel Renault 2000 feltet stiller stærkt til Åbningsløbet på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

En stor del af feltet (8 kørere) tester i dag på Padborg Park, som optakt til weekendens løb.
Dette bliver den første rigtige test for Formel Renault kørerne på den nye bane, da det tidligere har været problematisk for kørerne, at få racerne ned under den tilladte støjgrænse der er på Padborg Park på test-/træningsdage.
Det er blot ærgeligt at ikke alle feltets kørere kunne få plads i denne test, således at konkurrance forholdene var mere lige forud for det første løb på banen.

De 16 Formel Renault kørere vil til begge deres tidtagninger om lørdagen, skulle dele bane med Formel 1800 klassen, hvilket vil betyde at ca. 30 formel racere skal ud på en ny bane samtidig.
Så der er ingen tvivl om at der bliver trængsel på banen, og masser at se på for de tilskuere som vælger også at være på tribunerne om lørdagen.

Søndagens to løb, som hver strækker sig over 14 omgange på den 2150 meter lange bane (hvilket svarer til en løbstistance på lige over 30 kilometer pr. løb) kører klasserne dog hvert for sig.


Hr. Nielsen