Igen en ny teampartner

- til Team Aarhus Castrol Racing
Team Aarhus Castrol Racing kan igen præsentere en ny teampartner. Marselis Ejendomme A/S, som handler og administrerer en stor række ejendomme i bl.a. Århus, har valgt at støtte teamet og er indtrådt som teampartner.

Teamet har de seneste måneder præsenteret flere nye sponsorer til teamet og der kommer forhåbentlig flere til inden længe.
"Vi bilder os selv ind, at de nye sponsorer og samarbejdspartnere ser Team Aarhus Castrol Racing, som en ny og anderledes måde at profilere sin virksomhed på, ligesom motorsport de senere år har fået øget medieopmærksomhed og dermed er blevet mere attraktivt for sponsorer. TAR har udviklet et helt nyt sponsorprospekt, hvor vi har sat system i ydelserne og tilbyder vores sponsorer og samarbejdspartnere skræddersyede ydelser, som passer nøjagtigt til de enkelte virksomheder. Herudover tilbyder vi arrangementer, som ikke absolut har noget med motorsport at gøre. Vi kan finde på at invitere på fisketur eller måske en jagtrejse til Tjekkiet" fortæller teamchef Allan Brøchner. "Men det mest vigtige er, at vi hele tiden orienterer vores sponsorer og samarbejdspartnere om, hvad der sker hos teamet.....det er ekstremt vigtigt" sluttede teamchefen af.

www.tar.dk byder velkommen til Marselis Ejendomme A/S.

Team Aarhus Castrol Racing