Fantastisk weekend for Team Aarhus Castrol Racing

Jesper Wulff Laursen kom ca. ½ time forsinket tilbage tilbage til teamets VIP telt efter at han havde var blevet opholdt i forbindelse med præmieoverrækkelsen.

Han blev modtaget med stående klapsalver fra de ca. 45 gæster i teamets VIP telt og teammedarbejdere. Det var en meget glad og benovet "sølvvinder", som bukkende steg ud af sin Castrol racer.

Gæsterne hos teamet havde haft en fantastisk week-end på Jyllands Ringen med Jesper Wulff Laursens 3.die plads og lørdagen og ikke mindst hans 2.den plads om søndagen.

For teamet som helhed var det af afgørende betydning, at Tommy Jespersen igen kom ud at køre igen efter sit uheld på Falkenberg banen i Sverige. I lørdagens to heat var Tommy rimeligt godt kørende i sin nye Routers racer, men han havde problemer med bremserne, som reagerede anderledes end han var vant til fra den gamle racer. Det fik Tommy rettet op på i søndagens heat, hvor han uimodståeligt kom tilbage og kørte sig frem til en flot 5. plads. "Jeg er meget tilfreds" var Tommys første kommentar efter løbet..."men jeg er endnu mere tilfreds med, at Jesper blev nr. 2" fortsatte han i samme åndedrag. Tommys sympatiske udtalelse bestyrker den positive og smittende teamspirit der hersker hos Team Aarhus Castrol Racing.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk