Problemfyldt weekend

- endte med et godt resultat
For de to Team Color Racing kørere, Jimmy Jacobsen og Niels Dyhr, var det ikke nogen let weekend på Jyllands-Ringen.

I lørdagens to tidtagninger var racernes setup ikke helt som kørerne kunne ønske sig på den meget varme bane, og det betød at de kæmpede med en del understyring, hvilket effektivt forhindrede dem i at sætte de absolutte toptider.


(Foto: Motorsporten.dk)

Første tidtagning sluttede med Jimmy Jacobsen på 11. og Niels Dyhr på 13. pladsen ud af de 15 kørere der stillede til start.
I den anden tidtagning gik det noget bedre for Jimmy Jacobsen han sluttede på 6. pladsen, hvorimod Niels Dyhr stadig kæmpede en del med raceren, og endnu en gang endte på 13. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Første løb for Formel Renault klassen blev kørt sent lørdag eftermiddag, og her var det Jimmy Jacobsen som kunne udnytte det ændrede setup bedst, han kørte sig op på 8. pladsen.
Niels Dyhr, som stadig havde problemer, sluttede dette løb på en 11. plads.

Til søndagen løb var optimismen i teamet noget større, ikke mindst fordi Jimmy Jacobsen skulle starte lidt længere fremme i feltet, men det er ikke en let klasse at køre sig frem i, konkurrenterne i den forreste del af feltet er meget jævnbyrdige og dygtige, alligevel fik Jimmy kæmpet sig op på en flot 4. plads.
For Niels Dyhr var løbet ikke let, han kæmpede stadig med racerens setup, og på 13. omgang gik det galt, hvor han spandt af banen. Der skete ingen skade ved uheldet, bortset fra måske et par ridser i Niels' stolthed.


Hr. Nielsen