Team FormulaSport er tilbage

- i front i Formel Renault mesterskabet
Team FormulaSport havde en rigtig god week-end på Jyllands Ringen. Efter Toms motorharveri på Falkenberg i Sverige, formåede Tom igen at bringe sig i front i mesterskaber. Ligeledes beviste Kasper Andersen, at det ikke bare var et tilfælde, at han kørte hurtigst omgang i begge løb på Falkenberg.

Tom Pedersen:
"Begge mine tidskørsler forløb problemfrit, trods banen var lidt langsommer end forventet, så det var nødvendigt at ændre lidt på set up`et, men så kørte det også igen. Starten om lørdagen var ikke perfekt, så i første sving kunne den tyske køre Frank Kechle smutte indenom. Han var dog ikke specielt hurtig, men formåede på taktisk vis at få mig bremset på de steder hvor en overhaling var mulig. Men en toer var også OK. Løbet om søndagen var bare helt perfekt, og en første plads er hvad jeg har brug for i pointmesterskabet, og hurtigste omgang i løbet gav jo også et ekstra point. Så nu fører Tom igen mesterskabet med 14 point til Jesper Wulff Lauersen, som er på anden pladsen."


Tom Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper Andersen:
"Min første tidskørsel forløb ikke som jeg havde forventet, men det fik jeg rette op på til den anden tidskørsel, med den hidtil bedste startplacering. En 6 plads i lørdagens løb var OK. Det lykkedes at fravriste den fra Tommy Jespersen for enden af publikumslangsiden. Løbet om søndagen var meget nemmere i det der kun var to andre kører foran mig. Jeg var faktisk begyndt at glæde mig til at komme på podiet, fordi der jeg havde et forspring på 5 sek. ned til nummer 4 Jimmy Jakobsson, da pace-caren kommet på banen. Da vi bliver frigivet har jeg bilen i 3 gear, i stedet for 2 gear. Momentet var der ikke, med det til følge at min 3 plads, blev forvandlet til en 7 plads. Surt show. Jeg har lært meget af fejlen, på den hårde måde, så det var første, eneste og sidste gang det vil ske i min karriere."


Kasper Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste løb for Teamet bliver på Padborg Park den 21 og 22 juni.

Team FormulaSport