Ufrivillig pause

- bane træning blev afløst af fysisk træning
Både kørene, Jimmy Jacobsen og Niels Dyhr, samt Team Color Racing havde set frem til at skulle teste på Padborg Park op til weekendens løb på Jyllands-Ringen, men sådan skulle det ikke gå.

"Støjgrænserne på Padborg Park gør det faktisk helt umuligt for Formel Renault racerne at teste dernede" - udtaler den skuffede teamejer Søren Dyhr - "det er ærgeligt at når endelig Danmark får en ny asfalt bane, så er den belagt med så strenge restriktioner, at det reelt ikke er muligt for os at benytte den. Så vi har været nødt til at aflyse vore testdage dernede."

Istedet er kørerne sendt til fysisk træning så de er toptrimmede til weekendens løb. Og teamet har af samme årsag haft endnu bedre tid til at gennemgå racerne, så også de fremstår i perfekt racetrim.


Svenske Jimmy Jacobsen ser frem til endnu et godt resultat på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens Formel Renault felt bliver det største nogen sinde på en dansk bane, og her påpeger Søren Dyhr at tidskørslerne bliver endnu vigtigere en tidligere:
"Med så mange biler på banen er det vigtigt at have nogle gode startplaceringer, hvis man vil gøre sig forhåbninger om placeringer i den gode ende af feltet" - udtaler Søren Dyhr - "Det er vores forventning at begge vore kørere vil være med oppe foran, da de begge viste gode takter ved Åbningsløbet. En ting er sikkert - hele teamet er fit for fight" - slutter han.

Udover den almindelige travlhed i teamet i forbindelse med en racerweekend, så modtager teamet denne weekend over 45 gæster og sponsorer til spisning samt rundvisning i teamets store pittelt.


Hr. Nielsen