Ny samarbejdspartner

- til Team Aarhus Castrol Racing
Det populære in-sted musiksted TRAIN har valgt at støtte Team Aarhus Castrol Racing og er indtrådt i racerteamet, som teampartner.

"Vi har indgået aftalen med Team Aarhus Castrol Racing, idet teamet hele tiden søger nye måder at servicere sine sponsorer på, bl.a. tilbyder teamet aktiviteter, som ikke nødvendigvis har med motorsport at gøre. Vi vil ganske givet også kunne videregive nogle af disse aktiviteter til vores samarbejdspartnere, ligesom racerteamet kan udnytte vores aktiviteter. Vi er selvfølgelig også helt vilde med motorsport og det gjorde udslaget. Vi glæder os til at se Team Aarhus Castrols Racings sponsorer i det århusianske natteliv" fortæller koordinator Andreas Papadakis fra TRAIN.

TRAIN er kendt for at kunne trække de store stjerner til byen og samtidig være i stand til at tiltrække publikum fra alle aldersgrupper.
TRAIN præsenterer bl.a. Savage Rose den 29. maj, Pretenders den 27. juli. Er du til det lidt mere vilde serverer TRAIN primalrockens høvding Iggi Pop den 18. juni.
Se mere under www.train.dk
www.tar.dk byder TRAIN velkommen.

Team Aarhus Castrol Racing