Team Color Racing på Falkenberg

Weekenden bød på årets første første Formel Renault 2000 løb uden for Danmarks grænser, og her deltog Team Color Racing med begge deres kørere.

For teamets kørere Jimmy Jacobsen og Niels Dyhr, blev resultaterne tilfredsstillende, selv om man måske fra teamets side havde sat næsen op efter lidt mere, efter de flotte resultater på Jyllands-Ringen i forbindelse med Åbningsløbet.
Men Falkenberg er en svær bane at køre på, og da det kun var Jimmy Jacobsen som havde kørt der tidligere, så var han naturligvis også den hurtigste af de to kørere.

"Desværre blev weekenden præget af et alvorligt uheld, hvor Tommy Jespersen's racer led stor skade, til alt held skete der ham ikke noget, men han skal da vide at vi alle i Team Color Racing tænker på ham i øjeblikket" - udtaler Søren Dyhr.

Desværre gik uheldet også ud over Jimmy Jacobsen's resultat på Falkenberg, da han umiddelbart forud for uheldet havde kørt sig op på 2. pladsen i løbet, men da man blev nødt til at stoppe løbet på grund af uheldet, så tager man resultatet to omgange tilbage, og der var Jimmy på 3. pladsen.
Weekenden resultat for Jimmy blev en 4. plads i første løb samt en 3. plads i andet løb.

Niels Dyhr som var meget tændt op til løbet, havde weekenden igennem problemer med at finde den rigtig rytme på Falkenberg, så det blev ikke rigtig hans weekend.
For Niels sluttede weekenden med to 9. pladser.

Næste løb for Formel Renault 2000 serien er den 31. maj og 1. juni på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen