Team FormulaSports op og nedture på Falkenberg

Det lykkedes ikke Tom Pedersen og gentage succesen fra åbningsløbet på Jyllands Ringen, med 2 løbssejre. Det så ellers lovende ud for Tom, idet han havde været hurtigst i alle 6 frie træninger om onsdagen. Ligeledes var Tom også hurtigst ved den officielle test om fredagen.

Men på 8 omgang i tidskørslen spinder Tom ud på langsiden, med det til følge at bundkaret flækker og olien løber ud. Tom har dog forinden sikret sig pole position. Trods stor indsats fra teamets side, lykkedes det at få flængen lappet sammen, og tom bliver sendet på banen få minutter før løbet skal startes. Men motoren har allerede taget skald, så Tom retunere til pitten inden starten.

Derimod har teamets anden køre Kasper Andersen fået mere fart i bilen til tidskørslen. Kasper skal starte som nummer 7.
Da sporet hvor Kasper skal starte er vådt, får han en dårlig start i første løb, og er nede som 10er men slutter løbet på en flot 7 plads. Banen er faktisk total umulig at overhale på, selvom Kasper var dagens hurtigste mand, kun 1 tiendedel sekund fra den totale banerekord.

I det andet løb om søndagen starter Kasper således som nummer 7. På niende omgang kan Kasper gå forbi Tommy Jespersen, der laver en bremsefejl for enden af langsiden. Men igen må Kasper konstanter at banen er umulig at overhale på, men han formåer dog igen at sætte hurtigste tid i løbet, og slutter som nummer 6.
Flot kørt af en nybegynder, så tideligt på sæsonen. Det skal blive spændende at se hvad Kasper kan gøre ved de mere rutinerede herre på Jyllands Ringen den 31 maj.

Team FormulaSport