Ja ja vi kan endnu...

Racing Denmark kunne her til eftermiddag tage sin første et - to sejr med Jacob Ludvigsen, Beder og Tommy Schröter, Vojens i det det skandinaviske Formel Renault mesterskab.

Efter nogle problemer i åbningsløbet er det helt fantatisk at igen at kunne se to af vore biler øverst på podiet og både Jacob, Tommy og Dennis har i forårets test været hurtigts dog med Tom Pedersen som farlig outsider - at Tom Pedersen er helt klar i år fik vi bevist i åbningsløbet. Men en uheldig manøvre i tidtagningen gjorde at Tom Pedersen ikke kom ud på gridden, men kun kunne se på de øvrige deltagere starte.

Jacob Ludvigsen, Århus, fortæller: Jeg er superglad - det er min første sejr i Formel Renault - og smagen kan jeg god lide, så det sætter jeg alt ind på at gentage mest muligt. Jeg fik en perfekt start fra position 2 og kunne uden problemer køre fra Joakim Frid, Sverige, men ca midtvejs begyndte bilen at blive lidt besværlig og Joakim kom tættere på men jeg havde alt under kontrol indtil vi på næst sidste omgang skulle overhale Niels Dyhr, Århus med en omgang og Joakim så et lille hul - desværre spandt han af banen og under det forsvandt min forvinge og vis bilen var svær blev den nærmest umulig og min teamkammart Tommy Schröter, vojens kom faretruende tæt på - så jeg var glad for at det var sidste omgang. Imorgen skal jeg starte fra Pole position og med Tommy ved min side.

Tommy Schröter, Vojens, fortæller: Med en startposition som nr. 8 så det nærmest umuligt ud, men med en mere end perfekt start var jeg vupit nr. 3. Men lige i bagenden på mig var Jesper Wulff, Århus den ene omgang og næste var det Jimmy Jacobsson, Sverige jeg måtte vride den helt i bund for at holde dem bagved mig og jeg var på fest arbejde alle omgangene med undtagelse af nogle enkelte hvor Jesper og Jimmy så lidt mere til hinnanden, men heldigvis havde jeg situationen helt under kontrol og på sidste omgang så jeg pludslig min teamkammarat Jacob og Joakim have problemer og så kørte Joakim af banen og så var jeg nr 2 helt perfekt.

Dennis Wounlund, Ishøj, fortæller: Jeg fik en kanonstart, men allerede for enden af langsiden kørte Niklas Pettersson, Sverige op i bagenden af mig. Heldigvis sketer der ikke noget men jeg måtte bruge et par omgange på at sikre mig dette og så var "toget" kørt jeg kunne ikke komme tættere på end placering nr. 8 og det er slt ikke godt nok, men imorgen er jeg klar så håber jeg at resultatet bliver bedre.

Teamchef Henrik Nymark, fortæller:Efter en meget skuffende start på DM er vi nu tilbage i storform og med en placering som nr 1 og 2 er det dejligt at være teamchef. Imorgen når starten går starter vi 1 og 2 da vi i sverige kørere med 1 heat giver startpos.til heat 2. er alt klart til imorgen.

Racing Denmark / Team Den Blå Avis