Rimelige startplaceringer til Team Aarhus Castrol Racing

Team Aarhus Castrol Racing indledte første tidskørsel med omgangstider, som strakte til startplaceringer som nr. 5 og 6. Tommy Jespersen i Routers raceren tager start nr. 5, mens Jesper Wulff Laursen i Castrol raceren er i 6. position.

"Der køres stærkt på Falkenberg og der er ca. 1 sekunds forskel mellem startplacering nr. 1 og nr. 11" udtalte teamchef Allan Brøchner umiddelbart efter tidskørslen. "Jeg er rimeligt tilfreds og sikker på vi kommer længere frem i førte heat senere i dag. Vi startede på brugte dæk og under tidskørslen skiftede vi til nye. Det hjalp på omgangstiderne, men vi nåede desværre ikke at få omgangstiderne helt i top. Det kommer i finalen" lovede teamchefen.

Feltet i DM løbet startes igen af Tom Pedersen, hvorefter Jacob Ludvigsen, Joachim Frid og Jimmi Jacobsson følger på de næste pladser.

"Jeg tror Tom Pedersen fik problemer med sin racer under tidskørslen, så jeg er ikke sikker på, om han kommer til start... Jeg håber dog at han når at få raceren klargjort så vi kan få et tæt løb igen... Nu må vi have ram på ham" sluttede Allan Brøchner af.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk