Team Aarhus Castrol Racing med fremme på Falkenberg

Teamchef Allan Brøchner var en glad mand fredag eftermiddag. Begge Team Aarhus Castrol Racings biler havde kørt gode tider under dagens træning på banen i Falkenberg.

"Tommys Routers racer har genfundet sine kræfter igen efter motoruheldet på Jyllands Ringen og Tommy er igen stærkt på vej med gode omgangstider. Jeg er overbevist om, at vi igen skal se Tommy med fremme blandt de forreste på Falkenberg" udtalte teamchefen.

Tommy Jespersen, som var kommet til Sverige torsdag aften, fik fredag formiddag afprøvet sin Routers racer og den nye katalysator. Efter testen var Tommy meget tilfreds og han kunne tydeligt mærke en forskel i motorens ydeevne i forhold til 2 løb på Jyllands Ringen i søndags. Tommy kørte 5. hurtigste omgangstid på 39,5. Jesper Wulff Laursen i Castrol raceren kørte banen på 3. hurtigste tid, som var 39,2.

Hurtigst på banen var igen Tom Petersen, Formula Racing med 39,0 foran Jochim Frid fra GP Racing. Tidsplacingen mellem de to TAR racere var Jimmy Jacobson fra Team Color Racing. Der er således under et ½ sekund blandt de 5 hurtigste kørere. Det bliver uhyggeligt spændende under week-endens løb.

Team Aarhus Castrol Racing skal i ilden om DM point i morgen lørdag kl. 1500 og igen søndag kl. 1125. Der opdateres løbende i weekenden her på www.tar.dk om tider og placeringer fra løbet i Falkenberg.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk