Color Racing på podiet

Team Color Racing havde både op og nedture i forbindelse med Åbningsløbet på Jyllands-Ringen denne weekend.

Heldigvis var der flest opture, og de startede allerede i den første tidtagning, hvor teamets nye kører, svenskeren Jimmy Jacobsen, kørte tredie hurtigste tid. Og Niels Dyhr kørte sjette hurtigst, dermed var begge kørere i den bedste halvdel af feltet, som denne weekend talte 13 kørere fra tre nationer (Danmark, Sverige og Tyskland).


Jimmy Jacobsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I anden tidtagning satte Jimmy Jacobsen trumf på, og kørte hurtigste tid, han var næsten et halvt sekund hurtigere end køreren på anden pladsen, feltets anden svenske kører Joakin Frid fra GPT Racing. Desværre havde Niels Dyhr ikke rigtig det rette flow på raceren i den anden tidtagning, og han sluttede på 10. pladsen.

Weekendens første heat blev kørt lørdag eftermiddag kl. 17:00, på en kold og fugtig bane, hvilket ikke er de optimale forhold for racerne, men på trods af disse odds, så kørte teamets to kørere sig hurtigt frem i feltet, og de lå længe på anden og tredje pladsen.
Men hvor Jimmy Jacobsen var rimeligt ensom på anden pladsen, så havde Niels Dyhr efter en kanon start, rigeligt at lave med at forsvare sin tredje plads, hvor han længe kæmpede hårdt med Tommy Schröter.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter syv omgange blev kampen dog lige hård nok, og Tommy Schröter pressede Niels Dyhr af banen på vej ind i "hesteskoen", og der satte hans racer sig fast i grusfællen.
Jimmy Jacobsen kom i mål på en flot anden plads, bag Tom Pedersen og med Tommy Schröter på tredje pladsen.
Efterfølgende idømte dommerene Schröter en tidsstraf på 5 sekunder, for episoden med Niels Dyhr, hvilket rykkede ham tilbage på femte pladsen. En retfærdig dom som dog ikke kunne give Niels hans tredie plads tilbage.

Til weekendens andet løb som kørtes søndag umiddelbart før DTC løbet, var vejret blevet bedre, og det var en dejlig tør bane der ventede kørerene.
Igen her var det teamest svenske kører der klarede sig bedst, og endnu en gang kom han på podiet, da han kørte sig i mål på en flot tredje plads, bag Tom Pedersen og Tommy Schröter.


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Niels Dyhr kørte et fejlfrit løb, men måtte se sig slået på dagen af otte af de øvrige kører i feltet, men selv en niende plads er fint i det hårde selskab som Formel Renault feltet består af i år.


Hr. Nielsen