Sort uheld for Tommy Jespersen

Efter lørdagens tidskørsler var Jesper Wulff Laursen i Castrol raceren søndag middag klar i startposition 7. Tommy Jespersen i Routers raceren måtte efter uheldet i lørdagens sidste tidskørsel starte sidst i feltet. En placering, som var helt uvant for sidste års nr. 3 ved DM.

Tommy, mekaniker Alex Friedrichsen samt teamchef Allan Brøchner havde dog inden starten udtænkt en plan for, hvorledes Tommy hurtigt kom frem i feltet. Da starten gik for de 12 Formel Renault racere udførte Tommy planen til perfektion, idet han allerede inden første omgang var oppe på en 9. plads. Jesper Wulff kom lige så hurtigt fra start og lå efter 2. omgange som nr. 6. Jesper ville dog mere og kom hurigt op på en 4. plads. En placering, som han holdt til mål, selv om han kun var ca. 1 sekund fra 3.die pladsen. Jesper ligger efter første DM afdeling som en samlet nr. 4. Godt gået Jesper.

Efter Tommy Jespersens gode start begyndte det at blive tydeligt for alle, at Tommy havde problemer med Routers raceren. Det var som om, at den ikke helt "trak igennem" ned ad langsiden. Tommy faldt langsomt tilbage i feltet og endte som nr. 11.

Efter løbet blev det konstateret, at nogle plader i katalysatoren på Tommys Routers racer var faldet sammen og raceren derfor havde mistet betydelig ydeevne. Sort uheld og Tommy var selvsagt ærgerlig over, at det lige skulle ske i et gældende heat og ikke under træning.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk