Kæmpe Cadeau fra DINO til Kasper Andersen

Unge Kasper Andersen, Team FormulaSport, debutere i denne weekend i Formel Renault på Jyllands-Ringen. Kasper er en erfaren pilot, det viser hans gokart resultater, der kulminerede, da Kasper indledte sit samarbejde med den Danske DINO fabrik omkring udviklingen af DINO's nye kart model Mercury og i en Mercury prototype vandt DM i ICA.

"Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med Kasper" udtaler Finn Jørgensen/DINO, vi kan og vil ikke holde på Kasper, han skal videre på karrierertrappen, så nu er han hoppet ned i en gokart der fik substral som lille og vi ønsker han knæk & bræk i den kommende Formel sæson.

DINO kan dog ikke helt slippe Kasper, så det er nok et vink med en vognstang af en vis længde, når DINO kvitterer for samarbejdet, ved på søndag at forærer Kasper en komplet, sprit ny, Mercury DINO gokart, kvit & frit.

DINO håber forsat at se Kasper på gokartbanerne og så holder man sig skarp i kart.

Michael Schumacher - F1 pilot, benytter enhver given lejlighed til at køre kart og hvad mange ikke ved, er at i midt 80'erne kørte Schummi i den daværende tyske JUNIOR Klasse (14-16 år), såmænd i en model DINO/DINO. En 100 cc klasse, med drejeventil motor. Den motor Michael benyttede i mesterskabet blev i øvrigt sidste år foræret til Michael Schumacher's forældre og står den dag i dag, på museum i Tyskland.

KILA Racing Presse