Racing Denmark i storform!

Racing Denmark er det team som alle ønsker at slå!
Vi har derfor forberedt os ekstra godt til starten på det hidtil skrappeste Formel Renault 2000 mesterskab til dato.

Vi forventer at vi er med helt fremme med vore 3 kørere, start nr. 4 Tommy Schröter, nr. 2 Jacob Ludvigsen og nr. 3 Dennis Wounlund som blandt mange er spået som at være mulige emner til mesterskabet 2003.


Ny kører i teamet i år er Tommy Schröter, og han har allerede vist at han vil være med helt fremme i Formel Renault 2000 feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Mesterskabet har teamet sikrede sig i både 2001 og 2002. Det eneste vi som team mangler i vore række af mesterskaber er at får både guld, sølv og bronce så må mine kører selv "slås om" at vælge hvad" - udtaler teamchef Henrik Nymark og fortsætter - "Vi har ligesom tidligere år forberedt os grundigt, og måske endnu mere i år idet vi naturligvis gerne vil have guldet igen. Vort team er derfor foruden de dygtige og lynhurtige kørere opbygget af samme solide stab af super dygtige racerteknikere som sidste år og det består af syv personer."

Racing Denmark tekniske stab:
Kenneth Richardsson - data og engeneer
Ruben Keldsen - racertekniker og motorspecialist
Flemming Nymark - racertekniker og kørersupporter
Kenneth Simonsen - racertekniker
Thomas Nymark - racertekniker
Kenneth Rasmussen - altmulig- og dækmand
Henrik Nymark - kørersupporter

Kenneth Richardsson har foruden vort test program, også være i tyskland på intensivt datakursus, og han fungerer desuden som juniorengeneer i vort V6 team sammen med Andy Miller.

Vi har som altid kun et mål - vi VIL vinde - og vi glæder os til mesterskabet, som jeg i år ser som det hidtil sværeste og mon ikke vi kan forvente skarp konkurrence fra Tom Pedersen, Tommy Jespersen, Jimmy Jacobsen og Jan Neumann, vi er klar og glæder os til at trille ud på Åbningsløbet på Jyllands-Ringen den kommende weekend.

Henrik Nymark

Racing Denmark / Team Den Blå Avis