Q&A - Alex Frederichsen

Småproblemer for Formel Renault - men stort perspektiv

Formel Renault 2000 fik sin debut i Danmark. Team Witch Craft-lederen Alex Frederichsen kommenterer Formel Renaults entre i Danmark samt teamets indsats ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen.

Foto: Motorsporten.DK
(Foto: Motorsporten.DK)

Hvordan vurderer du opstarten af Formel Renault i Danmark?
"Der har selvfølgelig været et par småproblemer her i opstarten, blandet andet med 4 motorer som skulle ombygges. Jeg er dog positivt overrasket."

Tom Pedersen blev udpeget som en af favoritterne i år, men sejrede ikke. Er årets første løb ikke helt retvisende?
"Tom havde problemer hele weekenden med understyring. I det første løb mistede han jo ret hurtigt bagvingen, så nej jeg tror og håber ikke at det var retsvisende..."

Foto: Motorsporten.DK
(Foto: Motorsporten.DK)

Hvordan vurderer du Robert Björkmanns præstation i åbningsløbet?
"Jeg vil starte med at sige at jeg ikke var specielt overrasket! Jeg har tidligere selv kørt mod Robert. Han har jo også kørt Formel-bil i 3 år. Robert arbejdede med setup hele weekenden. Dog lykkedes det ham ikke at blive helt tilfreds med det, så han tror selv på at det bliver bedre og hurtigere."

Hvad skal I arbejde særligt på for at kunne slå blandt andet Philip Andersen på Ring Djursland?
"Specielt Robert skal lave nogle bedre starter! Han satte jo banerekord til åbningsløbet på Jyllands-Ringen, så han kører hurtigt nok. Han skal bare være med fra starten."

Foto: Motorsporten.DK
(Foto: Motorsporten.DK)

Jan Neumann sikrede sig en dobbeltsejr på Jyllands-Ringen. Er han allerede godt på vej til at tage mesterskabet i FF1800, eller hvem bliver hans hårdeste konkurrenter?
"Det var første gang i 4 år at Jan gennemførte åbningsløbet!!! Han har allerede nu flere point end han scorede sidste år. Familien Nygaard ser på nuværende tidspunkt ud til at være de hurtigste, men det skulle undre mig hvis Peer Olander Nørgaard ikke også kommer til at blande sig."

Hvordan går det med jeres arbejde på workshoppen?
"Det går fremad vi er stort set færdige med selve workshoppen, men der er stadig meget arbejde i de andre bygninger."

Benji