Fartfest

- endte med et brag
Team Formula Sport testede på Jyllands-Ringen onsdag, og begge teamets to kørere var på banen, som forberedelse til sæsonpremieren på banen næste weekend.

Teamet udnyttede dagen optimalt og fik finpudset deres setup til Jyllands-Ringen, og i følge teamchef Henrik Jacobsen, så var tiderne for Tom Pedersen "uforskammet" hurtige, og der er ingen tvivl om at han vil være med helt fremme i feltet i år, og placeringer på podiet er bestemt indenfor rækkevidde.


Kasper Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også teamets anden nye kører, Kasper Andersen, var meget hurtigt kørende, og han viser flot udvikling i Formel Renault raceren, som lover godt for fremtiden.
Desværre sluttede Kasper's dag med en afkørsel på vej ud på langsiden, hvorved raceren fik beskadiget hjulophængene i højre side af raceren, ikke i sig selv et stort problem for teamet, men hvad værre er at motoren også tog skade - så den er nu på vej til Frankrig for renovering.

Henrik Jacobsen oplyser dog at begge racere vil være startklar til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen den 26. og 27 i denne måned, og at teamet er opsat på at vise god figur ved denne lejlighed.
Med det forarbejde som der er lagt fra teamets side, samt kørernes flittige testen her forud for sæsonen, så kan et uheld af denne art ikke slå dem ud af kurs.


Hr. Nielsen