Team Color Racing 2003

Jacobsen overtager Madsen's plads
Team Color Racing præsenterede søndag sin nye svenske kører, Jimmy Jacobsson, ved årets første shakedown test.

Søndag afholdte Team Color Racing sin første shakedown test i år. Samtidig blev teamets nye kører, Jimmy Jacobsson, præsenteret for teamets sponsorer. Desværre var vejret ikke det allerbedste, men det holdt dog tørvejr.


Niels Dyhr, Søren Dyhr og Jimmy Jacobsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet har fået Renault motorerne tilbage efter renovering hos Renault Sport i Frankrig. Bilerne er i vinterens løb blev gennemgået og justeret. Søndagens shakedown skulle så vise resultatet af både teamets eget arbejde samt hvordan motorerne kørte efter renoveringen hos Renault. Et par enkelte ting blev opdaget og blev hurtigt rettet, og så er bilerne klar. Helt klar er de dog ikke, de sidste ting bliver rettet ved senere tests henholdsvis i Sverige og Danmark. Senere så tager teamet en tur til Tyskland for at teste på Oschersleben.

Jimmy Jacobsson er ny kører i teamet. Han erstatter Claus Madsen som sidste år sikrede sig andenpladsen i mesterskabet efter Philip Andersen som suverænt vandt serien.


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Niels Dyhr som havde en uheldig sæson sidste år, forsætter i teamet i år. Niels Dyhrs sæson sidste år blev ødelagt pga. et brækket håndled i årets første løb. Men i år skal det revancheres. I hvert fald er Niels Dyhr foreløbig meget optimistisk. Til Motorsporten.dk siger han dog at selvom Philip Andersen er væk i år, så kan konkurrencen blive meget tæt men også spændende i år. Der kommer flere rigtig gode talenter fra især gokart klasserne som nok skal give de etablerede navne kam til håret.


Jimmy Jacobsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

En af de mange talenter som kan give Niels Dyhr konkurrence, er hans egen teamkammerat, svenskeren Jimmy Jacobsson. Sidste år deltog han i fire løb i Formel Renault serien, bl.a. vandt han en afdeling i forbindelse med Grand Prix Danmark på Jyllandsringen. Da kørte han for det lille svenske team AMD. Men i år gælder det så hele serien i Danmark. Jimmy Jacobsson har tidligere kørt både F1600 og F1800 hjemme i Sverige. Han debuterede allerede i 1993 i gokart og siden er det gået slag i slag op gennem klasserne. Bl.a. har han deltaget i Ronnie Petersson Memorial.


Niels Dyhr og Jimmy Jacobsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Claus Madsen har valgt ikke at køre i år, i stedet er han blevet tilknyttet teamet som mekaniker. Bag teamet står ligesom sidste år Søren Dyhr som er teamejer og Johan Madsen som er teamchef. Forhåbningerne hos teamet som debuterede sidste år i Formel Renault, er selvfølgelig store. Man håber på at kunne gøre sig gældende ligesom sidste år, hvor Claus Madsen som tidligere nævnt sikrede sig andenpladsen i mesterskabet. Nu er det så op til teamets to kørere at leve op til forhåbningerne.

Dons