Racing Denmark tilfredse

- efter årets første test
Onsdag og torsdag har Racing Denmark været på Oschersleben for at teste med to af deres Formel Renault 2000 kørere, Tommy Schröter og Jacob T. Ludvigsen.

Torsdagens testprogram blev gennemført uden problemer for teamet, og selv om Tommy Schröter lavede en kørerfejl på sin hurtigste omgang, så sluttede han alligevel dagen med at være hurtigste mand ud af de danskere som skal deltage i det hjemlige mesterskab.
Og som Tommy Schröter udtaler:
"Når jeg kan køre så hurtigt, selv med en lille kørerfejl på vej gennem chicanen på den bagerste langside, så er der alligevel stadig plads til forbedringer, da det var min første test på nye dæk, og jeg ikke helt viste hvad jeg kunne udsætte dem for!"

Racing Denmark's anden kører, Jacob T. Ludvigsen, forløb dagen godt på Oschersleben, og han er nu sammen med teamet på til Lausitzring, hvor testarbejdet fortsætter lørdag og søndag.
Jacob testede en enkelt gang på Lausitzring sidste år, men det var i regnvejr, så han håber på at få bedre vejr denne gang, således at udbyttet af testdagene bliver større.

Team Formula Sport var også på banen med deres to kørere Tom Pedersen og Kasper Andersen.

Herudover var også Robert Schlünssen fra JD Motorsport på Oschersleben, Schlünssen deltager igen i år i det tyske mesterskab, og han var hurtigst af alle.
Men det hører med til historien at han benyttede ikke mindre end syv nye sæt dæk i løbet af torsdagen!

Danskernes tider på Oschersleben torsdag:
KørerTeamTid
Robert SchlünssenJD Motorsport1:24,7
Tommy SchröterRacing Denmark1:27,1
Jacob T. LudvigsenRacing Denmark1:27,4
Tom PedersenTeam Formula Sport1:27,8
Kasper AndersenTeam Formula Sport1:29,8

Læs også:
13.03.2003 - Fem danskere på banen
12.03.2003 - Vejret drillede på Oschersleben
12.03-2003 - Guldholdet på Oschersleben


Hr. Nielsen