Vejret drillede på Oschersleben

- til årets første test for Racing Denmark
To af teamets kørere i Formel Renault 2000 klassen, Tommy Schröter og Jacob T. Ludvigsen, var på Oschersleben for at deltage i årets første test.

Desværre var vejre ikke rigtig med kørerne i dag, det var en dag med mange byger, og banen tørrede aldrig helt på.

For teamets nye kører, Tommy Schröter, var det den første officielle test med Racing Denmark, han har dog en gang tidligere testet med teamet på Oschersleben tilbage i november 2002.
Efter første testdag udtaler Tommy Schröter:
"Alt i alt er det gået udmærkett, på trods af det omskiftelige vejr og de dertil hørende baneforhold. I de perioder hvor banen var ved at tørre op, men hvor vi stadig kørte på regndæk, der kunne jeg følge med de hurtigste kørere hernede. Men når banen var rigtig våd, så var jeg 'kun' placeret cirka midt i feltet."

Jacob Ludvigsen arbejdede dagen igennem med forskellige setup, men fandt svært at finde det helt rigtige, da baneforholdene hele tiden skiftede.
Også Jacob var med helt oppe foran i feltet, og med tanke på at mange af de kørere der var på banen i dag, er kørere som sidste år deltog i Euro Cuppen, så er begge kørere naturligvis godt tilfredse med dagens arbejde.

Begge kørere fortsætter testkørslerne på Oschersleben i morgen, hvor der metrologerne lover lidt bedre vejr.
Herefter tager teamet og Jacob Ludvigsen videre til Lausitzring, hvorimod Tommy tager hjem til Danmark.

Læs også:
Guldholdet på Oschersleben


Hr. Nielsen