Philip Andersen tager fast tag!

Racing Denmark's guldvinder fra 2001 og 2002 Philip Andersen satser i år på en sæson i DTC, hos K-Motorsport i den tredje bil som teamet indsætter i serien.

Racing Denmark er naturligvis glad på Philip's vegne, at det har været muligt at få et "gratis" sæde hos Tom Kristensen's K-Motorsport. Vi har gennem 2002 haft et godt venskab med K-motorsports førstemekaniker Mads Fischer under vor deltagelse i Europa mesterskabet og der er nok ingen tvivl om at teamet hører til blandt de bedste i DTC.

"Vi har siden den 1. november arbejdet på en aftale, i den nye internationale Formel Renault V6 serie, hvor Philip har været et varmt navn til det ene sæde. Desværre måtte jeg erfarer at det ikke længere var muligt at finde økonomi til Philip's deltagelse, men der har hele tiden været andre navne på spring til sædet og vi fortsætter naturligvis videre i serien" - udtaler teamchef Henrik Nymark og fortsætter - "Jeg er lidt skuffet over ikke at være informeret på et lidt tidligere tidspunkt fra Philip omkring deltagelsen, men sådan er motorsport nu engang, og jeg acceptere naturligvis hans valg. Jeg er selvfølgelig også lidt stolt, idet et gratis sæde ikke er normalen, heller ikke i DTC. Det viser bare at man i DTC serien har opmærksomheden rettet på Formel Renault og især på vort team. Og vi er igen i år klar til at kæmpe om guldet."

Ud over de to Formel Renault V6 racere som skal køre i Europa Mesterskabet, så stiller Racing Denmark også med tre Formel Renault 2000 racere i det hjemlige mesterskab.

Racing Denmark / Team Den Blå Avis