Dobbeltsejr til Philip Andersen

Philip Andersen dominerede i Formel Renault og sikrede sig to sejre uden de store kraftanstrengelser. Derudover blev det til to pole positions, som blev omsat til sejre. Glæden var da heller ikke til at skjule for Racing Denmark køreren.


Philip Andersen sikrede sig godt med sølvtøj og point ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen

I begge heats slog han svenskeren Robert Björkman. "Det var virkelig supergodt. En rigtig god start på sæsonen," sagde en storsmilende Philip Andersen til Motorsporten.DK. "Jeg nu mest nervøs for starten, men jeg fik en virkelig god start. Jeg førte fra start til mål og kunne blot køre mit eget løb," forklarede han videre. I næste weekend kører Philip med i EM-serien. "Hvis jeg ikke ligger indenfor top-5 så må det siges at være skuffende," siger han om de målsætninger.

Svenskeren Robert Björkman var efter omstændighederne meget godt tilfreds. I sidste heat nåede svenskeren ned på banerekord tiden 44,626 sek. og den tid var især med til at give svenskeren håb for bedre resultater. "To andenpladser, en banerekord og så to dårlige starter," forklarede svenskeren. "Jeg fik virkelig nogle dårlige starter, men taget alt i betragtning var det et godt resultat. Jeg satte banerekord og det viser at vi har farten. Det eneste der var lidt generende var at der var trafik fra de andre Formel Ford´er som ligger ind i mellem, og det gjorde det svært for mig at få en fri omgang. Men da jeg fik en, så kunne jeg sætte en tid der var bedre end Philips," siger Björkman. Netop dette lover godt for resten af sæsonen for Team Witch Craft-køreren. Farten er der.

Tom Keller havde en noget svær weekend. Han kunne have sikret Racing Denmark en dobbeltsejr i sidste heat, men måtte udgå med tekniske problemer.

Top 6 i Formel Renault - heat 1

1. Philiph Andersen - Racing Denmark - 15:54,122
2. Robert Björkman - Team Witch Craft - 19,966 sek.
3. Jesper Lambertsen - Copytec - 23,763 sek.
4. Dennis Woundlund - Copytec - 1 omg.
5. Allan Brøchner - Team Århus Racing - 1 omg
6. Bo Vejlund - 1 omg

Top 6 i Formel Renault - heat 2

1. Philiph Andersen - Racing Denmark - 15:21,106
2. Robert Björkman - Team Witch Craft - 11,519 sek.
3. Allan Brøchner - Team Århus Racing - 28,304 sek.
4. Jesper Lambertsen - Copytec - 28,950 sek.
5. Tom Pedersen - Team Witch Craft - 34,707 sek.
6. Dennis Woundlund - Copytec - 1 omg.

Læs flere nyheder om Formel Renault

Benji