To nye kørere i Team FormulaSport

Det er med stor fornøjelse, at Team FormulaSport, på nuværende tidspunkt kan offentliggøre planerne for den kommende sæson.

Teamet deltager i den Skandinaviske Formel Renault Cup med den erfarende og hurtige Tom Pedersen fra Christiansfeld, der allerede har to års erfaring med Formel Renault, og som var i England for at deltage i vinterserien sidste år.


Tom Pedersen skifter denne sæson fra Vision Racing til Team FormulaSport..
(Foto: Motorsporten.dk)

Ligeledes har teamet også skrevet kontrakt med sidste års danske ICA Go Kart meste, Kasper Andersen fra Silkeborg. Kasper har kun kørt Formel Renault en dag i Tyskland sidste år.
Men der viste han til gengæld imponerende takter.


Kasper Andersen.
(Foto: Team FormulaSport)

Teamet har allerede indkøbt bil nummer to, som er blevet adskilt i atomer, for at blive renoveret til den kommende sæson.
Bilen som teamet har erhvervet, er den som Jimmy Jacobsson vandt Grand Prixet med sidste år.

Teamet har ligeledes ansat den tidligere DM finale løbsvinder fra 2001, Jesper Lambertsen, som nåede at køre fire løb for teamet samme år.

Lars Keinicke fortsætter med at være tilknyttet teamet, og går nu sin fjerde sæson i møde, som Formel Renault ekspert.

Teamet bliver også bistået af, den tidligere Formel Ford 1600 køre, Niki Egebart, der ligeledes har været med, som mekaniker både herhjemme og i udlandet. Niki er dog først færdig med sin værnepligt i slutningen af maj måned.

Teamet har samtidig tilrettelagt et godt og seriøst test program for den kommende sæson. Sammen med vores erfaring og de to hurtige kører, tror vi på at resultaterne vil komme i hus i den kommende sæson.

Team FormulaSport