Kontrakterne begynder at komme på plads

Det amerikansk/europæriske team, EuroInternational Group, stiller til start i Formel Renault V6 serien med to racere, de skal køres af Giorgio Mondini og Luciano Gomide.

Den 22 årige Giorgio Mondini, der er født Italien men som nu bor i Schweiz, har de sidste par år været med helt fremme i det Eurocuppen for Formel Renault 2000 racere, og han udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten med EuroInternational Group:
"Jeg er meget glad for at blive en del af EuroInternational Group, og for at skulle køre i det nye Formula Renault V6 Championship. Teamet har hele sæsonen været imponerende - og meget proffessionelle og erfarne. Jeg tror på både Formel Renault V6 raceren og mesterskabet, og håber at jeg være med i toppen af mesterskabet i 2003."

Luciano Gomide har tidliger kørt for EuroInternational Group, og han dominerede dengang helt det amerikanske mesterskab for Formel 3 racere i 2000 og 2001, med ikke mindre end 14 sejre og 12 polepositions. Sidste sæson deltog han i Telefonica World Series, og han udtaler:
"For mig er det ikke bare at vende tilbage, men også en chance for at 'genopleve' det bedste team i min karrierer, et team der altid har troet på mig. I år har jeg lært meget i Telefonica World Series og det kombineret med min erfaring fra Formel 3, gør at jeg ser frem til at deltage i Formula Renault V6 Championship sammen med EuroInternational."


Hr. Nielsen