Stor præmie i den ny klasse

- første præmien er en Formel 1 test
Formula Renault V6 Championship klassen, som nok bliver en direkte konkurrent til både Formel 3000 og Telefonica World Series, sætter nu trumf på!

Som den eneste serie inden for motorsporten, så garanterer arrangørene bag V6 serien nu vinderen af mesterskabet en Formel 1 test.
Og for yderligere at tiltrække kørere til serien, så er det også lykkedes fra arrangørene at få et supportløb i forbindelse med Monaco's Grand Prix, hvilket giver kørerne stor eksponering foran alle Formel 1 teamcheferne, samt giver dem en direkte mulighed for at sammenligne deres præstationer med Formel 3000 kørerne.

Skønt de deltagende teams i Formula Renault V6 Championship klassen, først modtager deres racere i starten af de nye år, så er Renault Sport Technologies allerede nu godt i gang med testarbejdet.


(Foto: Renault Sport / Racing Denmark)

Der er indtil nu kørt ca. 4000 problemfri test kilometer på de fem baner: Varano, Dijon, Valencia, Barcelona, Issoire og Adria, hvor det har været Boris Derichebourg, Matteo Bobbi og Kosuke Matsuura der har siddet i racerne.
I forbindelse med testkørslerne, så er der også blevet testet nye Michelin dæk til serien, og tiderne er allerede nu ca. 2 sekunder under Formel 3 tiderne på de samme baner.

Sidst men ikke mindst, så har arrangørerne fået en aftale i hus med Eurosport, som vil vise samtlige løb.

Læs også:
22.11.2002 - Interessen for Formel Renault V6 stiger hastigt


Hr. Nielsen