Jani i Raikkonen's fodspor

Endnu en kører fra Formel Renault på vej mod Formel 1
Kan Neel Jani blive den næste kører der tager det store spring fra Formel Renault 2000 og op i Formel 1, ligesom finske Kimi Raikkonen gjorde det for et par sæsoner siden.

Det er Sauber teamets chef, Peter Sauber, der har fået øje på den kun 18 årige Neel Jani fra Schweitz. Og han er tilsyneladende ikke den eneste der har fået øje på talentet hos Jani, for også Williams og McLaren er ifølge 'Blick" meget interesseret i Jani's udvikling.

Grunden til at specielt Sauber er interesseret i Jani, er at de måske mister Felipe Massa, som der i øjeblikket går en del rygter om at han skal til Ferrari teamet som testkører.
Massa kørte i sæsonen 2002 for Sauber teamet, men er her blevet afløst af Heinz-Harald Frentzen, og herefter skulle Masa så "kun" være testkører hod Sauber.
Og det er denne testkører plads som eventuelt nu kan gå hen og blive Jani's.


Neel Jani på vej mod sejren på Estoril.
(Foto: Motorsporten.dk)

Neel Jani har kørt imponerende i dette års Europamesterskab for Formel Renault 2000 racere, og han vandt blandt andet finaleløbet på Estoril banen, og han sluttede på anden pladsen i mesterskabet, kun fire point efter franskmanden Eric Salignon.


Hr. Nielsen