KEO Racing styrker indsatsen i Formel Renault 2,0

KEO Racing som er en fast bestanddel i Formel Renault 2,0 og har været det i mange år, styrker nu indsatsen og flytter basen til England, nærmere bestemt Silverstone.
Med øjeblikkelig virkning indledes samtidigt et samarbejde med Performance Racing.

Ved at flytte lokaliteterne til hjertet af motorsport i England og samarbejde med Performance Racing, så håber man hos KEO Racing at man kan booste teamets fremtidige indsats.

Teamejer og -chef Kim Olsen udtaler bl.a.:
"2015 bliver et spændende år for KEO Racing. Vi vil deltage i Danish Supertourisme Turbo og samtidigt vil styrke vores Formel Renault team. Det tekniske og operationelle samarbejde med det erfarne personale hos Performance Racing er en stor mulighed for os."

"Placeringen af teamet ved Silverstone er helt perfekt, idet der her er alt hvad man som racerteam har brug for. Vores primære indsats for Formel Renault 2,0 bliver deltagelsen i NEZ, men vi har også talt om at deltage i den britiske Formel Renault 2,0 serie. Vi er i øjeblikket i samtaler med et antal kørere og jeg er sikker på at de alle bliver positivt overrasket over at vi indleder et tæt samarbejde med et team der har kæmpestor erfaring fra Formel 3 mm. Denne viden fra teamet vil være værdifuld for både team og kørere."

Kim Olsen
Team Principal & Owner
KEO Racing Aps