Positiv Formel Renault test

- for Kasper Andersen
Den 18 årige ICA DM vinder Kasper Andersen fik i mandags sin debut i Formel Renault på Oschersleben med Team FormulaSport.

Kasper Andersen, som er sponseret af Pentax, klarede testen imponerende flot, i betragtning af at han aldrig før har siddet i en formel racerbil, eller været på en så stor bane før.


Kasper Andersen foran pitgaragerne på Oschersleben.
(Foto: Team FormulaSport)

Testen startede desværre med en meget våd bane, efter søndagens voldsomme uvejr. Men efter tre ture på banen, kunne vi montere slicks dækkene på en nu helt tør bane.
Da testen var delt op i sektioner hvor Kasper skulle ud sammen med Formel 3 biler, havde vi kun 6 testpas, hvoraf de to foregik på tør bane, idet der kom en stor regnbyge til det sidste testpas.

Kasper havde en fin fornemmelse for bil og gearskift, og fik hurtigt arbejdet sig ned på meget fornuftige tider. Desværre blev det kun til 43 omgange i tørvejr, hvorved Kaspers hurtigste tid blev 1.31.04.

Team FormulaSport var yderst tilfreds med Kaspers præstationer. Vi kunne også se på vores data, at der var segmenter hvor han kørte klart hurtigst af alle de kører vi indtil nu har testet med. Det er jo flot gået af en nybegynder!

Team FormulaSport