To klasser - samme felt

Formel Ford 2000 og Formel Renault 2000 kommer til at køre i samme felt ved åbningsløbet, for at feltet kan blive fyldt op. Det kan give nogle forskellige problemer - især for Formel Ford´erne.

Det sker eftersom der indtil videre kun er tilmeldt 10 Formel Renault´er i den nye klasse. Derfor sættes de ud sammen med Formel 2000-racerne. "Problemet bliver størst for de hurtigste Formel 2000-racer, da de skal døje med de lidt langsommere Formel Renault 2000-kørere. En Formel Renault er meget hurtig når det går ligeud og er derfor meget svær at overhale for en Formel Renault," forklarer Alex Frederichsen til Motorsporten.DK.

Han forventer dog ikke at det bliver det store problem for teamets tre kørere, men derimod for Formel Ford 2000´erne. "Der bliver nok noget bøvl for Formel 2000´erne, men ikke så meget for os," siger Frederichsen, hvis team indsætter tre racere i den nye internationale klasse. Team Witch Craft føler sig meget godt klar til Formel Renault-sæsonen, hvor de forventer at være med helt fremme. Tom Pedersen har sat de hurtigste tider og ligner en mesterskabsfavorit. De to Racing Denmark-racere ligger dog lige efter. "Jeg tror at Phillip Andersen bliver den hurtigste men sidste år i Formel 2000 var han lidt ustabil. Tom Keller har også vist at han er hurtig - man ved aldrig," vurderer Alex Frederichsen, men har det indtil videre ikke dårligt med at de nok bliver 'the team to beat'.

Teamet tester for sidste gang på mandag, hvor alle tre racere er klar. Den sidste Formel Renault til svenskere Robert Björkman. Ved den test skal svenskeren køre motoren til.

Benji