2. fri træning - Tiderne falder

Dagens fri træning på Estoril banen foregik i strålende morgensol, og Racing Denmarks to kørere, Philip Andersen og Tom Keller, kunne begge forbedre deres tider i forhold til gårsdagens fri træning.

Tom Keller havde lidt problemer med indstyringen i svingene, men ikke mrere end at han mener at kan rettes til så raceren styrer bedre til eftermiddagens kvalifikation, han pointerer dog at der kun bliver foretaget små ændringer på raceren, da han skal ud på nye dæk i selve tidtagningen, og der ikke vil være tid til at vænne sig til store ændringer inden det optimale grib i dækkene er væk.

For Philip Andersens vedkomne var der tale om en 1,2 sek. forbedring i tiderne i forhold til gårsdagens træning, og det selv om han havde problemer med understyring. Philip han føler selv at det gik fornuftigt og ser nu frem til tidtagningen.

Vi er ved at have fundet et godt setup! men vi skal sætte tiden inde for de første 3 omgange og det kræver at begge vore kørere finde et hul og samtidig sætter alt ind på den perfekte omgang. Jeg mener at vi kan køre os frem blandt de 10-15 bedste i eftermiddag, fortæller teamchef Henrik Nymark

1: 1:39.239 Neel Jani, SUI, Jenzer Motorsport
2: 1:39.252 Eris Salignon, FRA, Graff Racing
3: 1:39.409 Jose Lopez, ARG, Gram Comp
 
14 1:40.176 Tom Keller, LUX, Racing Denmark
22 1:40.593 Philip Andersen, DEN, Racing Denmark

Racing Denmark / Team Den Blå Avis