Oplev Dansk Motorsport Award 2014 Live

Sikke et år for dansk motorsport. Aldrig har et år rent sportsligt været bedre, men samtidig er det på dramatisk og tragisk vis også demonstreret, hvor fatal motorsporten kan være. I aften hylder vi vinderne i dansk motorsport fra året 2013 - både dem der selv kommer og siger tak, og dem vi husker for noget stort.

For tredje gang vil Cirkusbygningen i København lægge benzinduftende atmosfære til en storslået præsentation af toppen af dansk motorsport. Udover, de mange kendte kørere såsom Kevin Magnussen, Tom Kristensen og Marco Sørensen, vil aftenen også præsentere ungdom og erfaring inden for næsten al brændstofdrevet motorsport med to eller fire hjul.

DMUs 100 års jubilæum vil naturligvis også blive markeret på behørig vis med gæster og festlige indslag. Derudover vil de to forrygende værter Heidi Frederikke Sigdal og Jimmy Bøjgaard med skarpe kommentarer og interviews, feststemte gæster, udøvende stjerner, top underholdning og Hall of Fame, sørge for præsentation af det bedste line-up nogensinde.

Statuetten, der gives til alle vinderne, er igen designet af Stiig Kalsing fra Nordisk Metal Kunst. Den er produceret i rustik bronze og er et smukt og håndgribeligt bevis på den store hæder, der tilegnes vinderne.

Dansk motorsport fortjener mere end nogensinde en aften, hvor de store øjeblikke hyldes, og de mange fantastiske sportsfolk takkes for deres kæmpe indsats gennem året. Men hvem skal have priserne som Årets Rally-, Speedway-, Banesport-, Motocross-, Karting-, Road Racing-, Bilsports-, og MC-sportskører, Årets Talent, Motorsport Event, Den Alternative Pris og Årets Profil.

Aftenen bliver spækket med fart og spænding, når motorsportens stjerner, nye og gamle, klubber, managers, sponsorer og andre ildsjæle samles til årets motorsport show. Intet andet show viser alsidigheden og de mange kæmpetalenter, som dansk motorsport har avlet og som i 2014 står stærkere end nogensinde - både nationalt og internationalt.

I år er der indgået et samarbejde med AU2 NEWS, som live streamer showet på www.au2news.dk fra kl 20.

Copenhagen Event Company

DASU