Motorsportsmessen 2014 - 1-2. marts i Arena Syd

Udøvere, leverandører, rådgivere og klubber samles, når Motorsportsmessen 2014 slår dørene op i Arena Syd i Vamdrup, kun 10 kilometers kørsel fra Kolding.

Messen samler alle grene af motorsporten til en fælles weekend med forretning, netværk og samarbejde i fokus. Udstillere fra banesport, rally, gokart og offroad-genrerne har allerede meldt sig under fanerne.

- Vi ønsker at skabe en dansk motorsportsmesse, som er interessant for alle danske motorsportsfolk, uanset om de kører på to eller fire hjul, eller om de er til asfalt eller løst underlag, fortæller Tommy Schröter, der sammen med Kim Gripping har taget initiativet til Motorsportsmessen.

- For at det ikke ‘bare’ er en messe, hvor man skal komme og købe hos leverandørerne, har vi planlagt en række workshops i et separat lokale. Her kan man - gratis - få inspiration og gode råd omkring alt fra undervognsopsætning til kost og træning.

Der er allerede på nuværende tidspunkt reserveret lige under halvdelen af de tilgængelige standpladser, og arrangørerne håber at få fyldt godt op på standene, så der er en masse at se på for messens besøgende.


Messen er for alle grene af dansk motorsport, lige fra rally til speedway.
(Foto: Gripping Media ApS)

For publikum vil der ligeledes være mulighed for at blive underholdt på messens scene, hvorfra der både bliver afholdt produktpræsentationer og interviews med forskellige personligheder fra motorsportens verden.

- Det har været vigtigt for os at sætte niveauet højt, også selvom det er første gang vi holder messen, fortæller Kim Gripping, og tilføjer:

- Lørdag aften afholder vi en uformel hyggemiddag for alle udstillere, hvor vi giver lidt god mad efter en lang dag på gulvet. Her håber vi at udstillerne vil udnytte chancen til at få talt med hinanden på tværs af sportsgren og ekspertise. Der er mange potentialer at udnytte, hvis man kigger lidt bredere end sin egen branche.

Motorsportsmessen i Vamdrup skal ikke være et enkeltstående arrangement. Arrangørerne håber på at successen bliver stor nok til at kunne gøre messen til et fast, årligt indslag på den danske motorsportsscene.

- Dansk motorsport mangler en messe i stil med Autosport i Birmingham, og vi har en masse tanker og ideer som bare venter på at blive ført ud i livet, slutter Tommy Schröter.

Der vil i den kommende periode blive tilføjet udstillere og workshops på messens hjemmeside: www.motorsportsmessen.dk. Potentielle udstillere kan også finde flere informationer og priser på siden.